karty

Peníze ještě dnes, to je dlouhodobá sázka na jistotu

Krátkodobý úvěr je pomocná ruka, kterou můžete využít kdykoliv. Stačí vyplnit krátkou žádost!

Půjčka je v moderní době naprosto běžná, ať už jde o produkt, který využívají malé firmy nebo naopak domácnosti. Důvodů, které nás k nim dovedou, může být celá řada a mnohdy se nedají předvídat dopředu. Nečekané výdaje přijdou bez zaklepání, to ale neznamená, že budou čekat. Naopak, chtějí rychlé řešení. Nebankovní úvěr je dostupný 24/7, bez ohledu na to, jestli je zrovna víkend nebo státní svátek. Žádost je možné vyplnit kdykoliv a odpověď přijde opravdu brzy. Kdo tedy hledá řešení situace, která ho opravdu zaskočila, může se obrátit právě tímto směrem.

Připraveno je až třicet tisíc korun

Platí, že si lze půjčit relativně malou sumu, ale také částku v řádu nižších desítek tisíc korun. Jistě, příběhy žadatelů jsou obvykle hodně různorodé a nejspíše bychom nenašli dva naprosto stejné. Peníze ještě dnes mohou být odpovědí na události, které nikdo nemohl čekat. Jde o neúčelový úvěr, při kterém nemusíte vysvětlovat konkrétní důvody. Jednoduše řečeno, finance mohou sloužit úplně na cokoliv, záleží jen na vašem osobním rozhodnutí. Jaké jsou tedy konkrétní parametry? Z jakých mantinelů můžete vybírat? A kolik variant nabídne splátkový kalendář?

  • 1 000 Kč je minimální suma. Může být určena například na nějakou domácí složenku.
  • 30 000 Kč je nejvyšší částka, o které lze jednat. A je jen na žadateli, k čemu bude sloužit.
  • Kalendář splátek může mít čtyři různé podoby. Jde o jeden, dva, tři, ale také čtyři týdny.

Bez ručitele nebo dlouhých smluv

Nejvyšším cílem dnešních poskytovatelů krátkodobých půjček je tedy maximální usnadnění celé transakce. Ručitel už v dnešní době není vyžadován, nutné není ani uvádění citlivých osobních dat do formuláře, kterým žádáte o půjčku. Půjčky do 15000 jsou velmi jednoduché a zakládají si na tom, že jsou přístupné pro široké spektrum zájemců. Ozvat se lze kdykoliv, bez ohledu na to, kolik hodin právě časomíra nebo jaké je datum v kalendáři. Žádost je totiž na webu poskytovatele připravena neustále, nejde o papírový formulář, který by čekal v bance jen v době otevíracích hodin. Takový přístup by vlastně ani nešel ruku v ruce s moderními trendy a byl už na samém začátku odsouzen k neúspěchu! Pokud nečekané výdaje přijdou o víkendu, budete na ně maximálně připraveni.

Neúčelový charakter je samozřejmostí

A nač si vlastně chcete půjčit? Ne, takovou otázku rozhodně nedostanete, neboť do segmentu krátkodobých úvěrů opravdu nepatří. Neúčelový charakter je dnes něco, co patří do standardu nebankovních půjček. Nikdo přece nechce být podroben zpovědi, ukazovat účtenky nebo faktury, dokládat, kvůli čemu potřeboval finanční injekci. Výhodou je také velmi krátká smlouva, kde jsou zanesena jen základní osobní data klientů. Co je podstatné? Kromě potvrzení totožnosti jde hlavně o doklad, který poukazuje na pravidelné příjmy. Základní ověření úvěruschopnosti je tedy nutné, byť nebude v takovém rozsahu, jako například při žádosti o hypoteční úvěr. Chrání se tím totiž hlavně spotřebitel sám, ve hře je i stabilita jeho rodinného rozpočtu.

Půjčujte si vždy jen s rozvahou

Musíte mít jasno, že splátkový kalendář nebude činit žádné velké potíže. Půjčka je totiž hlavně závazkem, který je nutné dodržet. Je pravdou, že mohou být ve hře jen opravdu nízké částky, ale pokud jde o peníze, nelze podobnou záležitost nijak podceňovat a brát na lehkou váhu. Důležitá je osobní odpovědnost, dobrý vztah k finančním otázkám, který s sebou přináší vždy rozvahu a klid. Jen ten, kdo je odpovědný, se může vyhnout dluhové pasti a problémům v budoucnu. Berte si proto jen takový úvěr, na který stačí vaše reálné síly.

Zdroj obrázku: Pixabay

Komentáře

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *